Inga produkter har ännu lagts till


Välj en kategori
Ring oss på:
+46 31 30 881 66
Hyra tentor Helt installerat Läs mer
Virtual Reality Lösning En unik upplevelse Se vårt erbjudande
För att snabbt få pris I kronor vänligen kontakta +46 (0) 31 389 12 81
För att snabbt få pris I kronor vänligen kontakta +46 (0) 31 389 12 81
Be om offert

Alltid
det lägsta priset

icon-voorraad

Stort
lager

Börja arbeta direkt

Mer än 20
års erfarenhet

Supersnabb leverans

Flexibel service

Du har ett företag och du letar efter tillfällig hårdvara

Du har ett företag och du letar efter tillfällig hårdvara. Till exempel för en mässa, ett projekt, en kurs, en examen, en konferens eller en annan händelse. Men du vill inte köpa ny eller dyr utrustning. Genom att hyra, fördelar du dina kostnader och du kan bestämma själv när du vill expandera eller ersätta din utrustning. Vilket är varför du hyr billigt och flexibelt hos Flex IT Rent.

Vi har det största lagret av IT-utrustning i Benelux. Som partner till ett antal A-varumärken köper vi produkter till konkurrenskraftiga priser med utmärkta volyminköpsfördelar. Vilket innebär att vi kan hålla låga priser och hålla hög kvalitet. I själva verket är vi så säkra på detta att vi kan garantera dig det lägsta priset.

Vår hårdvara kan levereras direkt från vårt eget lager. Vi kan leverera din beställning nästa dag. Vi lagerför endast A-märken som HP, Dell, Lenovo och Apple. Vår hårdvara testas i förväg för att se till att allt fungerar korrekt och i enlighet med dina krav. Flex IT Rent tillhandahåller också service, garanti och support. Det är därför vi kan försäkra dig om att din utrustning fungerar som den ska.

piggy-bank

Det snabbaste och billigaste erbjudandet?

+46 31 30 881 66

Kan nås från 8:30 till 17:30.

Snabbt och smidigt 

Vi arbetar snabbt och vi kan skicka dig ett icke-bindande skräddarsytt anbud idag. Leverans samma dag, oavsett var du kan befinna dig är en del av vår service! Vi kan leverera din beställning en arbetsdag före och hämta den dagen efter händelsen, vilket ger dig gott om tid att bygga upp och avveckla ditt evenemang. Det är så vi kan erbjuda dig mer flexibilitet, utan att debitera dig några extra kostnader!

Du vill ha hjälp direkt

På ditt evenemang vill du inte oroa dig över tekniken. Användarvänlighet är en prioritet för oss. Det är därför vi vill ge dig utmärkt service. Våra specialister kan ta de tekniska uppgifterna ur händerna på dig och ta hand om all monterings- och demonteringsverksamhet. Detta sparar din tid och gör att du kan fokusera all din energi på ditt evenemang. Har du problem? Då kan vi tillhandahålla dig garanterad support.

Vi skräddarsyr gärna avtal med återkommande kunder. Säkra marknades bästa erbjudande genom att be om en offert! 

Kundrating

8,6

Wij weten wat u nodig heeft

Våra uthyrningsspecialister kan råda
ditt företag om de bästa hårdvarupaketen för just din situation

Med det största lagret av A-märken och mer än 20 års erfarenhet på marknaden, är du garanterad en pålitlig partner. Är du inte bekant med våra A-märken? Våra uthyrningsspecialister hjälper dig att göra det rätta valet, kostnadsfritt och utan förpliktelse.

Flex IT Rent kan förse dig med flexibla uthyrningsalternativ för att tillgodose dina tillfälliga IT-behov. Hos oss kan du hyra så länge du vill, antingen kortsiktigt eller långsiktigt. Och utan risk! Detta beror på att vi alltid erbjuder dig det lägsta priset med hjälp av vår anbudskontroll. Vi gillar att göra skräddarsydda prisavtal med kunder som hyr regelbundet så att du alltid försäkras om bra hårdvara till bästa pris! Ring oss eller be oss att skicka dig ett icke-bindande anbud.