Inga produkter har ännu lagts till

Ring oss på:
+46 31 30 881 66

Apple TV

Incl. HDMI cable

  • Incl. remote controle
  • Incl. HDMI cable

Apple Airport Extreme

Number of users: 50

  • Number of users: 50
  • 1 x gigabit Ethernet WAN-port
  • 3 x gigabit LAN-ports
  • 1 x USB 2.0
Be om offert

Alltid
det lägsta priset

icon-voorraad

Stort
lager

Börja arbeta direkt

Mer än 20
års erfarenhet

Supersnabb leverans

Flexibel service

Hyra en Apple

Hyra en Apple

Oavsett om du vill hyra en MacBook, iMac, Mac mini eller Mac Pro, tack vare vårt stora lager kan vi leverera din IT-utrustning direkt. Apple är känt för sina högkvalitativa produkter med enkel, lättanvänd kvalitetsprogramvara. Vi kan erbjuda dig en rad Apple-produkter med en flexibel hyrestid. Och vi garanterar dig det lägsta priset. Att hyra Apple är smartare och enklare hos Flex IT Rent

Har du några speciella krav för dina Apple-produkter? Till exempel, för programvaran eller installationen? Låt oss veta på "Begär anbud" under Särskilda önskemål eller ring oss nu! Vi kommer att göra allt vi kan för att uppfylla dina krav.

 

piggy-bank

Det snabbaste och billigaste erbjudandet?

+46 31 30 881 66

Kan nås från 8:30 till 17:30.

Snabbt och smidigt 

Vi arbetar snabbt och vi kan skicka dig ett icke-bindande skräddarsytt anbud idag. Leverans samma dag, oavsett var du kan befinna dig är en del av vår service! Vi kan leverera din beställning en arbetsdag före och hämta den dagen efter händelsen, vilket ger dig gott om tid att bygga upp och avveckla ditt evenemang. Det är så vi kan erbjuda dig mer flexibilitet, utan att debitera dig några extra kostnader!

Du vill ha hjälp direkt

På ditt evenemang vill du inte oroa dig över tekniken. Användarvänlighet är en prioritet för oss. Det är därför vi vill ge dig utmärkt service. Våra specialister kan ta de tekniska uppgifterna ur händerna på dig och ta hand om all monterings- och demonteringsverksamhet. Detta sparar din tid och gör att du kan fokusera all din energi på ditt evenemang. Har du problem? Då kan vi tillhandahålla dig garanterad support.

Vi skräddarsyr gärna avtal med återkommande kunder. Säkra marknades bästa erbjudande genom att be om en offert! 

Kundrating

8,6