Fördelar | Flex IT Rent

Flex IT Rent Cart Amount

0

Det är smartare att hyra utrustning! Om du tillfälligt behöver extra IT-hårdvara, är hyra billigare än att köpa. Men att hyra hos Flex IT Rent är ännu smartare. Och lättare!

När du tillfälligt vill utöka din verksamhet, söker du snabbhet, låga priser och bra kvalitet. När du hyr av oss, kan vi garantera service, support och de lägsta priserna! Flex IT Rents flexibilitet och användarvänlighet gör oss också till en idealisk partner för många företag. Tack vare vår specialistkunskap och säkerheten för vår garanti, har vi varit en pålitlig partner till våra kunder under många år.

När du vill hyra utrustning regelbundet, gör vi fasta prisavtal med dig så att vi vet dina behov och du vet var du står. På så sätt är du alltid garanterad den bästa hårdvaran till det bästa priset, inriktat exakt efter dina behov!

Varför du ska hyra hos Flex IT Rent:

 • Lägsta prisgaranti:
  Vi garanterar dig det lägsta priset, oavsett hur mycket du hyr. Vi för vidare fördelarna av vår köpkraft till dig.
 • Snabb service
  Om du vill kan vi skicka dig ett icke-bindande skräddarsytt anbud idag. Vi tycker också om att arbeta snabbt och direkt.
 • Bestämma din hyresperiod själv
  Du kan själv bestämma hur länge du vill hyra utrustning. Vill du förlänga din hyresperiod? Det är inte något problem! Vi vill gärna göra fasta lågprisavtal när du hyr utrustning regelbundet så att du alltid är garanterad den hårdvara du vill ha.
 • Flexibel service
  Vi levererar utrustningen en arbetsdag före och hämtar den dagen efter evenemanget, vilket ger dig gott om tid att förbereda och avveckla ditt evenemang. Vi debiterar inga extra kostnader för detta. Vi installerar och demonterar utrustningen på plats och garanterar dig den support du behöver.
 • Säkerhet
  Vi konfigurerar och testar utrustningen i förväg Om du vill kan vi installera programvara och appar så att utrustningen levereras komplett. Och så att du är säker på att hårdvaran fungerar korrekt!
 • Levererat till dig i morgon var du än är
  Vi garanterar leverans nästa dag var som helst i Benelux. Utom när det handlar om stora mängder eller om du har särskilda önskemål eller krav.
 • Hyr små eller stora mängder
  Vi har det största lagret i Benelux. Vi kan leverera direkt från vårt eget lager vilket betyder att vi är mycket snabba. Oavsett om du vill hyra en eller tvåhundra produkter.
 • Billigare när du hyr regelbundet
  När du hyr utrustning regelbundet kan vi teckna ett prisavtal med dig så att du är säker på ett fast lågt pris och den hårdvara du vill ha. Vi kan inkludera alla dina krav i avtalet och det innebär också att du betalar mindre.

Vill du veta mer? Kontakta oss då nu! Låt oss ge dig råd

Alltid
det lägsta priset

icon-voorraad

Stort
lager

Börja arbeta direkt

Mer än 20
års erfarenhet

Supersnabb leverans

Flexibel service