Garanti, service och support | Flex IT Rent

Flex IT Rent Cart Amount

0

Garanti

Vi vill erbjuda dig trygghet och vi vill göra det på vårt eget sätt. Under hyresperioden, garanteras våra produkter alltid fullt ut. Har det uppstått ett problem trots det? Då kan vi ge dig telefonsupport genast; vi kommer att skicka dig en ersättningsprodukt eller besöka dig på plats så snart som möjligt.

Service

Vi levererar till varje plats, var du än är. Dessutom levererar vi din beställning gratis en dag tidigare så att du har tillräckligt med tid att montera din utrustning. Och vi hämtar din beställning en dag senare, också gratis. Om du vi även installera och demontera utrustningen åt dig på plats.

Support

Vi garanterar alltid fjärrsupport. Har du några tekniska frågor eller kan vi hjälpa dig med några tekniska problem? Kontakta oss då direkt. Vi kommer att sätta dig i kontakt med en specialist som kan hjälpa dig att lösa ditt problem. Om du önskar, kan vi också ge dig support på plats. Vi kan även vara närvarande under hela evenemanget och sköta tekniken så att du inte har något att oroa dig för.
Kontakta oss för mer information!

Alltid
det lägsta priset

icon-voorraad

Stort
lager

Börja arbeta direkt

Mer än 20
års erfarenhet

Supersnabb leverans

Flexibel service