IT-lösningar för IT-sektorn | Flex IT Rent

Flex IT Rent Cart Amount

0

IT-lösningar

För IT-lösningar för IT-sektorn

Som ett IT-företag söker du hårdvara som är kompatibel med IKT-kraven i ditt företag och på hårdvarumarknaden. Det är därför du söker efter en flexibel partner som kan leverera pålitlig utrustning för att uppfylla dina tillfälliga behov. Men också efter en partner som kan svara på marknadstrender. Vi kan göra allt detta!

Större säkerhet

För oss, är säkerhet en prioritet. Hos Flex IT Rent, kan du vara säker på den senaste hårdvaran på marknaden. Vi har ett stort lager av A-märken och mer än 20 års erfarenhet på marknaden, så du är garanterad en pålitlig partner. All vår hårdvara testas innan leverans så att allting fungerar korrekt. Dessutom kan vi ta alla tekniska frågor ur dina händer och konfigurera och installera nödvändig programvara i förväg. Vi garanterar IT-support, försäkring och garanti, så att du kan fokusera all din energi på din kärnverksamhet.

Vi kan uppfylla alla dina speciella krav. Till exempel kan vi leverera prisvärda skräddarsydda paket som uppfyller dina specifika behov. Hos oss kan du hyra utrustning flexibelt. Vi kan vara mycket flexibla under din hyresperiod. Om du vill hyra utrustning oftare, kan vi göra ett prisavtal så att du är säker på det lägsta priset och exakt den hårdvara du behöver.

Ditt billigaste anbud med blixtens hastighet?

+46 31 30 881 66

Kan nås från 8:30 till 17:30.

Lägsta priser

Vi ger dig större säkerhet med vår lägsta prisgaranti. Det är så vi har realiserat enorma kostnadsbesparingar för våra kunder inom IT-sektorn. Så vad väntar du på? Klicka här att visa vår totala paketlösningar. Eller ring oss nu och låt oss veta vad du vill hyra. Vi ordnar ett icke-bindande anbud åt dig utan dröjsmål!

Ytterligare säkerhet från Flex IT Rent

  • Lägsta pris
  • Erfarenhet av din sektor
  • Flexibla uthyrningsperioder
  • Den senaste utrustningen
  • Testat på förhand för att försäkra att allting fungerar korrekt
  • Om så önskas, installation av program i förväg
  • Direktleverans möjlig till din slutkund

Visa paket