IT-lösningar för myndigheter | Flex IT Rent

Flex IT Rent Cart Amount

0

IT-lösningar

För IT-lösningar för myndigheter

För att garantera kontinuiteten i deras nätverksmiljöer, tecknar myndighetsorganisationer ofta avtal med leverantörer. Men ibland kan man fortfarande behöva extra tillfällig hårdvara. Tack vare vår erfarenhet vet vi exakt i vilka situationer du kan dra nytta av tjänster från Flex IT Rent.

Vår erfarenhet

Vi vet av erfarenhet att man ibland behöver extra arbetsstationer. Till exempel för tillfälliga medarbetare eller för ett särskilt projekt? Anordnar din myndighet ett toppmöte eller en konferens? Då kan vi hjälpa dig med ditt tillfälliga nätverk och förse dig med all utrustning du behöver. Sedan 2003 har vi haft erfarenhet på projektbasis av internationella och nationella konferenser för olika myndigheter.

Mer än uthyrning

Flex IT Rent ger dig extra service. Förutom att leverera utrustning, kan vi också ta hand om installationen och logistiken åt dig! Då förser vi dig med hårdvara snabbt och utan problem, precis som du vill ha det. Om du önskar, kan vi också förse dig med kontorsmöbler. Säkerhet är en prioritet för oss. Vi tillhandahåller endast A-varumärken som HP, Dell, Lenovo, Acer och Samsung. Och vi garanterar IT-support såväl som försäkring och garantier, så att du kan lita på oss fullständigt!

Ditt billigaste anbud med blixtens hastighet?

+46 31 30 881 66

Kan nås från 8:30 till 17:30.

Lägsta prisgaranti

Vi garanterar alltid det lägsta priset, så du inte behöver investera stora summor. På detta sätt, får du mer pengar till andra saker och du får mer för vad du spenderar. Du kan också få flexibel användning med hjälp av våra (långsiktiga) hyresalternativ. Hyr flexibelt så länge du vill! Vi kan ge dig råd om den bästa lösningen vad gäller pris och uthyrning.

Vi ordnar regelbundet hårdvara åt ett brett utbud av myndigheter. Så vad väntar du på? Kontakta oss för att få veta mer om de möjliga alternativen och vi skickar dig ett icke-bindande anbud direkt.

Ytterligare säkerhet från Flex IT Rent

  • Lägsta pris
  • Pålitligt
  • Flexibla uthyrningsperioder
  • Erfarenhet av att arbeta med myndigheter
  • Testat på förhand för att försäkra att allting fungerar korrekt
  • Om du önskar, kan vi installera applikationer i förskott

Visa paket