IT-lösningar för små och medelstora företag | Flex IT R

Flex IT Rent Cart Amount

0

IT-lösningar

För IT-lösningar för små och medelstora företag

Nuförtiden är varje företag beroende av IKT. Om du tillfälligt behöver hårdvara eller specifik utrustning, kan vi vara din pålitliga partner. Flex IT Rent förstår dina behov.

Flexibelt på lång sikt

Med flexibla långsiktiga lösningar, är du säker på låga månadskostnader och pålitlig hårdvara. Om du vill hyra utrustning oftare kan vi också göra fasta prisavtal. Det innebär att du alltid är garanterad den hårdvara du behöver till lägsta möjliga priser. Kontakta oss för mer information.

Skräddarsydda lösningar

Med Flex IT Rent, kan du lita på att få den utrustning du söker. Tack vare vårt stora lager har vi alltid nästan alla modeller som du behöver. I själva verket förser vi dig med allt du behöver. Vi kan installera din programvara och dina appar i förväg och befria dig från bekymmer.

Större säkerhet

Vi ordnar all din IKT-utrustning åt dig. Med våra egna lager av A-varumärken, är du säker på högsta kvalitet och pålitlig utrustning. Alla våra produkter är testade innan vi skickar dem till dig. Från början till slut, kan vi ordna allt åt dig och ge dig full support. Med Flex IT Rent, är du säker på god kvalitet och problemfria lösningar.

Ditt billigaste anbud med blixtens hastighet?

+46 31 30 881 66

Kan nås från 8:30 till 17:30.

Det lägsta priset

Vi garanterar lägsta pris, så att du kan vara säker på att du inte spenderar mer än nödvändigt. Vi har realiserat betydande kostnadsbesparingar för våra små och medelstora kunder. Så vad väntar du på? Klicka här att visa vår totala paketlösningar. Eller låt oss veta vad du vill hyra och vi kommer att ta fram ett icke-bindande anbud utan dröjsmål!

Ytterligare säkerhet från Flex IT Rent

  • Lägsta pris
  • Åratals erfarenhet
  • Flexibla uthyrningsperioder
  • Beställ idag, få leverans imorgon
  • Testat på förhand för att försäkra att allting fungerar korrekt
  • Om du önskar, kan vi installera applikationer i förskott

Visa paket