IT-lösningar för utbildning | Flex IT Rent

Flex IT Rent Cart Amount

0

IT-lösningar

För IT-lösningar för utbildning

Att arbeta digitalt är praktiskt och roligt för dina elever. Du kanske tillfälligt behöver (extra) hårdvara – till exempel för lektions- eller provmaterial. Vi hjälper dig göra det bästa och billigaste valet för just din situation. Flex IT Rent har tillhandahållit lösningar för utbildning i många år.

 

Flexibilitet

Digitala läromedel som bärbara datorer och pekdatorer eller annan IT-utrustning är alltmer lätt att använda som lektions- och provmaterial. De är perfekta, eftersom de gör det möjligt för dig att arbeta mycket flexibelt. Det är viktigt att hålla sig uppdaterad inom utbildning. Och du kan göra det med digitala läromedel. Böcker kan ju bli inaktuella och tar upp mycket utrymme och är inte kostnadseffektivt.

Hos Flex IT Rent hyr du när du vill. Med flexibla långsiktiga lösningar, är du säker på låga månadskostnader och pålitliga A-varumärken. Vi kan också göra fast prisavtal med dig om du vill hyra utrustning från oss regelbundet och vill veta var du står innan du börjar. Det är så vi erbjuder dig flexibilitet.

Större säkerhet

Vi har till våra kunder levererat pålitlig, förstklassig utrustning i åratal. Om du vill att specifik programvara installeras i förväg, kan vi ordna det åt dig också, eftersom vi förstår att du inte vill att ditt arbete ska bli komplicerat. Flex IT Rent levererar hårdvara från eget lager av A-varumärken av högsta kvalitet. Vår hårdvara är stabil, pålitlig och erbjuder dig säkerhet. Vi ger dig gärna råd om det bästa valet för just din situation. Utöver detta är vår utrustning konfigurerad och testad i förväg. Har du problem? Då garanterar vi omedelbar support, så du kan känna dig säkrare med Flex IT Rent.

Ditt billigaste anbud med blixtens hastighet?

+46 31 30 881 66

Kan nås från 8:30 till 17:30.

Billigt med Flex IT Rent

Vill du hyra utrustning för dina tentaperioder, till exempel? Långsiktig hyra är mer kostnadseffektivt. Och vi erbjuder dig den lägsta prisgarantin. Så vad väntar du på? Klicka här för att se våra utbildningspaket, gjorda speciellt för utbildningssektorn. Eller låt oss veta vad du vill hyra. Vi kommer att ordna med att en icke-bindande offert skickas till dig idag!

Vi har realiserat kostnadsbesparingar för Bonhoeffer College, för att nämna en

bonhoeffer college logo

Ytterligare säkerhet från Flex IT Rent

  • Lägsta pris
  • Erfarenhet av din sektor
  • Flexibel uthyrningsperiod
  • Beställ idag, få leverans imorgon
  • Testat på förhand för att försäkra att allting fungerar korrekt
  • Support möjlig
  • Om du önskar, kan vi installera applikationer i förskott

Visa paket